Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kifilézett combokat sózom, borsozom. A fokhagymát felaprítom, elkeverem a joghurttal, majd ezt is megsózom. A csirkéket megforgatom a joghurtban, és hagyom állni benne, kb. 1 órát. A combokat tepsire teszem és kevés olajat csorgatok rájuk. 220 fokon, kb. 50 perc alatt, ropogósra sütöm. Köretnek püré és saláta dukál.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Köretnek krumplipüré és saláta dukál.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2014.01.10 15:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kifilézett combokat, fokhagymát felaprítom, csirkéket megforgatom, combokat tepsire, krumplipüré, megforgatom, fokhagymát, felaprítom, joghurttal, joghurtban, kifilézett, csirkecomb, csirkecomb, fokhagyma, elkeverem, csirkéket, ropogósra, olívaolaj, csorgatok, megsózom, combokat, Köretnek, borsozom, Köretnek, combokat, tepsire, joghurt, csipet, hagyom, csipet, csirkecomb, pohár natúr joghurt, csipet, olívaolaj, csipet őrölt bors, fokhagyma,
|
|
|
|
|